VLEES

Hereford vlees
 
De Hereford is wereldwijd het meest voorkomende vleesras. Herefords zijn zelfstandige dieren. Ze kunnen het hele jaar buiten lopen en hebben geen hulp nodig bij het afkalven. Herefords kunnen prima tegen ruwe grassoorten en zijn dus ideaal om natuurgebieden te beheren. Daarbij zijn de dieren makkelijk in de omgang met mensen. Het vlees staat bekend om haar ongekende malsheid. Dit is te verklaren door het feit dat het vlees gemarmerd is. In het vlees zitten enkelvoudige onverzadigde vetten. Uit onderzoek door de Pennsylvania State University is het volgende gebleken:
'Voedsel met enkelvoudige onverzadigde vetten is beter voor het hart dan vetarme producten of diten.'
 
Klik hieronder op de prijslijst van ons Hereford vlees:
 
 
 
 
Heyde Hoeve varkensvlees
 
Heyde Hoeve varkensvlees komt van Duroc varkens, een ras met goede vleeseigenschappen, mals van kwaliteit en uitgesproken lekker van smaak en hiermee identiek aan die van de Herefords runderen. Met name de gemarmerde structuur die kenmerkend is voor Duroc varkens zorgt voor een unieke sappige en zachte smaak.
Bij Heyde Hoeve is bewust gekozen voor het duurzaam houden van de varkens, respect voor mens, dier en milieu met oog voor de toekomst.
Kortom een mooie aanvulling op het bestaande assortiment van de Herefords Slagerij.
 
Klik hieronder op de prijslijst van het varkensvlees:
 
 
 
 
Het vlees is zowel vers als diepvries (vacum verpakt) te verkrijgen. Ons advies is, als u het vlees thuis wilt invriezen, het vlees bij ons reeds ingevroren te kopen. Door een snelle methode van invriezen blijft de smaak en textuur beter behouden dan bij invriezen in een kleine diepvries.
 

FacebookTwitterNieuws


Openingstijden

04-01-2021 13:41

 


Alle berichten