NIEUWS


Vlees met smaak dat is ons motto!!
                                                                             

> Aanbieding 7 t/m 27 januari 2021
> Openingstijden
> Tijdelijke verruiming openingstijden
> Gewijzigde openingstijden
> Smaak van Roosen
> Krantenartikel de Telegraaf: Runderen uit Limburgse weide
> Opening
> uitzending Navenant Culinair
> Herefords Nieuw Vers
> Vergeten vlees
> Sfeerbeelden vanuit de Eifel
> Video roundhouse


Aanbieding 7 t/m 27 januari 2021


Aanbieding 7 t/m 27 januari 2021
 
Goulashsoep                   7,00 per liter
Ossenstaartsoep             5,75 per liter
Goulash kant en klaar     15,00 per kg
Ragout kant en klaar       15,00 per kg
Zuurvlees kant en klaar   15,00 per kg


Openingstijden


Openingstijden:
 
Maandag      Gesloten
Dinsdag        09.00 - 17.00 uur
Woensdag    Gesloten
Donderdag    09.00 - 17.00 uur
Vrijdag          09.00 - 17.00 uur
Zaterdag       08.30 - 15.00 uur


Tijdelijke verruiming openingstijden


Om onze klanten meer ruimte te geven bij het bezoek aan onze winkel verruimen wij per 19-10-2020 TIJDELIJK onze openingstijden.
Maandag       Gesloten
Dinsdag         09.00 - 17.00 uur
Woensdag     Gesloten
Donderdag    09.00 - 17.00 uur
Vrijdag           09.00 - 17.00 uur
Zaterdag        08.30 - 15.00 uur


Gewijzigde openingstijden


Onze openingstijden zijn gewijzigd:
Maandag          Gesloten
Dinsdag            10.00 - 15.00 uur
Woensdag        Gesloten
Donderdag       10.00 - 15.00 uur
Vrijdag              10.00 - 17.00 uur
Zaterdag           08.30 - 13.00 uur


Smaak van Roosen


Klik op onderstaande link om deze aflevering van de Smaak van Roosen te bekijken.
 
 
 


Krantenartikel de Telegraaf: Runderen uit Limburgse weide


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Opening


Foto's van de opening afgelopen 17 mei 2014. Een top dag!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


uitzending Navenant Culinair




Herefords Nieuw Vers


NieuwVers ging op zoek naar de rundvlees van koeien die volhoudbaar in Nederland kunnen worden gehouden en gegeten. Lees hier het hele artikel op foodlog.


Vergeten vlees


Kijk hier naar de aflevering van koplopers met Rene Brienen over vergeten vlees.
Al honger gekregen? klik dan op onderstaande link voor het recept.
 


Sfeerbeelden vanuit de Eifel


Ook in de Eifel staan alle koeien weer lekker in de wei, met op de achtergrond de roundhouse.


Video roundhouse


klik op onderstaande link om een video van de nieuwe roundhouse te bekijken.
Roundhouse


Facebook



Twitter



Nieuws


Aanbieding 7 t/m 27 januari 2021

07-01-2021 9:04



Alle berichten