WINKEL

 
 
In de winkel staat onze slager klaar om U te informeren en adviseren. De hereford runderen hebben veel meer te bieden dan het bekende stukje biefstuk.
 
Laat U verrassen en uitdagen tot het bereiden van het  "vergeten vlees" of bijvoorbeeld een heerlijk stooflapje. Wij zijn al lang overtuigd en het is onze uitdaging om U ook te overtuigen!
 
Het grote dilema "hoe een stuk vlees te bereiden" nemen wij graag voor u weg, door informatie te geven.
 
Vlees is zowel vers als diepgevroren te verkrijgen. Ons advies is,  als u het vlees thuis wilt invriezen om bij ons reeds ingevroren vlees te kopen. Door de shock methode van invriezen blijft smaak en textuur beter behouden dan bij invriezen in een kleine vriezer
 
 
Ons assortiment vindt u op de pagina vlees
 
Klik hier voor openingstijden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Facebook



Twitter



Nieuws


Openingstijden

18-04-2017 8:50

Nieuwe openingstijden


Alle berichten