LINKS

Een veel gestelde vraag aan mij is: "Waar kunnen kunnen we jullie vlees nou proeven? " hieronder staan de restaurants waar het op de kaart staat, op een vaste plek,  of als "chef's special" vraag ernaar!!
 
 
Centraal Baarlo www.centraalbaarlo.nl
 
Centraal gelegen, direct naast de kerk, in het hart van het mooie Maasdorp Baarlo, ligt het nieuwe restaurant Centraal Baarlo. Op het grote terras of gezellig binnen kun je terecht voor een lekker drankje, maar zeker ook voor een heerlijke lunch of een diner. Er wordt gebruik gemaakt van diverse streekproducten. Een aanrader is de heerlijke bavette met een saus naar keuze!
 
  
 
 
Een geweldig concept neergezet door een jong gepassioneerd team dat werkt met de beste smaken uit de streek en met in de keuken een echte green egg, let wel …… wie het eerst komt  wie het eerst maalt (of eet)…….
 
 
Silvesters www.silvesters.nl
 
 
 
In Sittard vond ik de gepassioneerde Silvester Heijligers terug, ik ken Silvester al vanuit mijn jeugd en heb  zijn "carriere" gevolgd vanaf restaurant de "Rietmuts"in Roermond waar ik met mijn ouders ging uiteten.
Koken met kwaliteitsproducten staan hoog in het vaandel, en genieten kun je er, bekijk de recensies maar eens op internet!
Toebedeeld in 2012 met een BIB Gourmand,
 
 
 
Ria Joosten catering www.joosten-catering.nl
Ria maakt van ieder feest een waar evenement, tot in de puntjes verzorgd, zodat alle gasten tevreden naar huis gaan. Van bruiloft op lokatie tot doopfeest bij haar in het culinair educatie centrum. Natuurlijk werkt Ria en haar team met Hereford vlees, eenmaal haar bouillon geproeft van onze schenkels en je wilt nooit anders meer!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
D'n ouwe Brandtoren www.ouwe-brandtoren.nl 
 
 
 
Een taverne gelegen in het  buitengebied van het Brabantse Reusel.
Echt een aanrader om met de kinderen naar toe te gaan, een veilige speeltuin grenzend aan het terras! 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Luif is pas geopend in Theater de Maaspoort te Venlo.
Zakelijk dineren of gezellig eten met vrienden, het kan allemaal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eetcafé 't Raodhoes www.eetcafe-raodhoes.nl
 
 
 
 
 
 
 
Thembi www.thembi.eu
 
 
 
 
Chateau de Raay www.sandton.eu/nl/baarlo/
 
 
 
Oolderhof www.oolderhof.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FacebookTwitterNieuws


Openingstijden tijdens carnaval

17-01-2024 10:37Alle berichten